ЦИБУЛЯНИКИ. ОЛАДКИ З ЦИБУЛІ, ЦИБУЛЬНИКИ

ІНГРЕДІЄНТИ:
- цибуля очищена — 500 г
• борошно — 100 г
• яйця — 2 шт
• сіль — 1 ч.л.
• перець — за смаком
• цукор — 1 ч.л.
• сода — 1/2 ч.л.
• зелень — за бажанням
• олія для смаження
Цибуляники — це смачні та прості оладки з цибулі, які можна подавати як гарнір чи основну страву. Це чудова ідея для швидкої, смачної та ситної страви!
ПРИГОТУВАННЯ:
- Цибулю очистіть та дрібно наріжте.
- Всипте сіль, цукор та перець за смаком. Перемішайте та добре розімніть рукою, щоб цибуля стала м’якшою.
- Залиште на 20-30 хвилин, щоб цибуля пустила сік.
- Додайте яйця та перемішайте.
- Соду згасіть оцтом і додайте до цибулі.
- Поступово всипайте борошно. Добре перемішайте.
- Дайте тісту постояти 5-10 хвилин.
- Розігрійте сковорідку з олією і ложкою викладайте тісто, формуючи оладки. (дивіться відео приготування↓)
- Смажте цибуляники з обох боків до золотистої скоринки (по 2-3 хвилини з кожного боку).
- Готові цибуляники викладіть на серветку, щоб забрати зайву олію.
Подавайте цибульники гарячими зі сметаною чи вашим улюбленим соусом.
Смакуйте на здоров’я!