САЛАТ ЛІТНІЙ

Салат з куркою, зеленню та овочами
ІНГРЕДІЄНТИ :
- Філе куряче – 200 г
- Суміш руколи, шпинату, салату – 100 г
- Огірок – 1 шт
- Помідор – 1-2 шт
- Яйця – 2 шт
Для соусу:
- Йогурт без наповнювача – 100 г
- Гірчиця – 1 ч.л
- Лимонний сік – 1 ч.л
- Мед – 1 ч.л
- сіль, перець, орегано – за смаком
Легкий, поживний і збалансований салат, у якому поєднуються ніжне куряче філе, свіжі овочі та ароматна зелень. Завдяки йогуртовому соусу з гірчицею, лимонним соком і медом страва має приємний освіжаючий смак із легкою пікантністю.
Приготування:
- Курку відваріть до готовності в підсоленій воді, посоліть і наріжте великими шматочками.
- Листя руколи, шпинату, салату нарізати великими шматками.
- Яйця зваріть круто, остудіть і наріжте напівдольками.
- Овочі (огірок, помідори) наріжте великими шматками.
- На дно широкої тарілки викласти листя салату, руколи, шпинату.
- Зверху на листя викласти шматочки огірка, помідорів, яйця, куряче м’ясо.
- Приготуйте соус: змішайте йогурт, гірчицю, лимонний сік і мед, додайте сіль, перець та орегано або інші приправи за смаком.
- Заправте салат соусом перед подачею.
Поживна цінність: високий вміст білка, низький вміст жирів і вуглеводів
Смачного!

