Все своє, все домашнє

Категорії

  • Перші страви
  • Другі страви
  • Салати
  • Запіканки, солона випічка
  • Солодка випічка
  • Десерти, напої
  • Оладки, млинці
  • Рибні страви
  • Закрутки на зиму
  • Різне
@2025
Мої кулінарні сторінки

КУРЯЧІ ГОМІЛКИ В СОУСІ

курячі гомілки в соусі

Курячі гомілки в соусі

ІНГРЕДІЄНТИ

  • курячі гомілки – 6 шт (900г)
  • цибуля велика- 1 шт
  • часник – 3 зубці
  • томатний соус – 5 ст.л
  • борошно – 1 ст.л
  • сметана – 5 ст.л
  • вода – 1,5 стакани
  • сіль, перець, паприка, приправа до курки – за смаком
  • зелень за смаком

Приготування:

  1. На розігрітій сковорідці з рослинною олією підрум’янити гомілки з обидвох боків на великому вогні (дивіться відео приготування ↓)
  2. Підрум’янені гомілки вийняти з сковорідки.
  3. Готуємо соус:
  • В сковорідку вкинути подрібнену цибулю, підсмажити до золотистості.
  • Додати томатний соус, перемішати.
  • Додати борошно, перемішати, трішки просмажити.
  • Влити холодну воду, добре перемішати.
  • Додати сіль, перець, паприку, приправи до курки за смаком.
  • Додати подрібнений часник.
  • Соус довести до кипіння.
  1. В соус на сковорідку викласти підрум’янені гомілки.
  2. Додати сметану.
  3. Готуємо гомілки в соусі на малому вогні при закритій кришці 30 хвилин, обертаючи гомілки на інший бік.

 

Курячі гомілки в соусі сметанно томатному смакують з вашими улюбленими гарнірами.