Все своє, все домашнє

Категорії

  • Перші страви
  • Другі страви
  • Салати
  • Запіканки, солона випічка
  • Солодка випічка
  • Десерти, напої
  • Оладки, млинці
  • Рибні страви
  • Закрутки на зиму
  • Різне
@2025
Мої кулінарні сторінки

ЦИБУЛЯНИКИ. ОЛАДКИ З ЦИБУЛІ, ЦИБУЛЬНИКИ

Оладки з цибулі

Оладки з цибулі. Цибульники

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • цибуля очищена — 500 г
    • борошно — 100 г
    • яйця — 2 шт
    • сіль — 1 ч.л.
    • перець — за смаком
    • цукор — 1 ч.л.
    • сода — 1/2 ч.л.
    • зелень — за бажанням
    • олія для смаження

Цибуляники — це смачні та прості оладки з цибулі, які можна подавати як гарнір чи основну страву. Це чудова ідея для швидкої, смачної та ситної страви!

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Цибулю очистіть та дрібно наріжте.
  2. Всипте сіль, цукор та перець за смаком. Перемішайте та добре розімніть рукою, щоб цибуля стала м’якшою.
  3. Залиште на 20-30 хвилин, щоб цибуля пустила сік.
  4. Додайте яйця та перемішайте.
  5. Соду згасіть оцтом і додайте до цибулі.
  6. Поступово всипайте борошно. Добре перемішайте.
  7. Дайте тісту постояти 5-10 хвилин.
  8. Розігрійте сковорідку з олією і ложкою викладайте тісто, формуючи оладки. (дивіться відео приготування↓)
  9. Смажте цибуляники з обох боків до золотистої скоринки (по 2-3 хвилини з кожного боку).
  10. Готові цибуляники викладіть на серветку, щоб забрати зайву олію.

Подавайте цибульники гарячими зі сметаною чи вашим улюбленим соусом.

Смакуйте на здоров’я!