ГАРБУЗОВА КАША

Інгредієнти
- Гарбуз очищений ≈ 500 г
- Вода ≈ 200 мл (1 стакан)
- Сіль ≈ ¼ ч.л
- Цукор ≈ 2 ст.л
- Рис – 100 г
- Молоко – 200 мл (1 стакан)
- Масло вершкове – 30 г
Ароматна, корисна, поживна гарбузова каша – королева осені
Приготування:
- Очистіть гарбуз від шкірки та насіння, наріжте його на невеликі кубики.
- Гарбузові кубики в каструлі залити водою (приблизно 200 мл) так, щоб вона не повністю покривала гарбуз (так як гарбуз ще пустить сік в процесі варки).
- Посолити
- Гарбуз варити на середньому вогні до готовності (приблизно 15 хв)
- Там же, в кастрюлі, блендером збити гарбуз до однорідності
- Всипати промитий рис.
- Влити стакан молока
- Додати цукор
- Варити кашу на слабкому вогні до готовності рису, помішуючи.
- Наприкінці додати вершкове масло, добре перемішати, щоб воно повністю розтопилося
- Накриваємо кришкою і даємо каші трохи настоятися.
Смачна, ароматна, поживна та корисна гарбузова каша кольору осені.
Смакуйте на здоров’я!