КУРЯЧІ ГОМІЛКИ В СОУСІ

ІНГРЕДІЄНТИ
- курячі гомілки – 6 шт (900г)
- цибуля велика- 1 шт
- часник – 3 зубці
- томатний соус – 5 ст.л
- борошно – 1 ст.л
- сметана – 5 ст.л
- вода – 1,5 стакани
- сіль, перець, паприка, приправа до курки – за смаком
- зелень за смаком
Приготування:
- На розігрітій сковорідці з рослинною олією підрум’янити гомілки з обидвох боків на великому вогні (дивіться відео приготування ↓)
- Підрум’янені гомілки вийняти з сковорідки.
- Готуємо соус:
- В сковорідку вкинути подрібнену цибулю, підсмажити до золотистості.
- Додати томатний соус, перемішати.
- Додати борошно, перемішати, трішки просмажити.
- Влити холодну воду, добре перемішати.
- Додати сіль, перець, паприку, приправи до курки за смаком.
- Додати подрібнений часник.
- Соус довести до кипіння.
- В соус на сковорідку викласти підрум’янені гомілки.
- Додати сметану.
- Готуємо гомілки в соусі на малому вогні при закритій кришці 30 хвилин, обертаючи гомілки на інший бік.
Курячі гомілки в соусі сметанно томатному смакують з вашими улюбленими гарнірами.