МАННИКИ З СИРНОЮ НАЧИНКОЮ З РОДЗИНКАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ
Для тіста:
- молоко – 500 мл м
- манна крупа – 90 г (6 ст.л)
- цукор – 1 ст.л
- сіль – дрібка
Для начинки:
- кисломолочний
- сир – 150 г
- цукор – 1 ст.л
- ванільний цукор – 1 ч.л
- родзинки – 50 г
- жовток яйця – 1 шт
- борошно – для формування манників
- рослинна олія для смаження
Манники – подорож в далеке дитинство!
Спочатку приготуємо начинку, так як манники готуємо з ще гарячого тіста.
Приготування начинки:
- Кисломолочний сир подрібнюємо.
- До сиру додати цукор, ванільний цукор, жовток яйця.
- Додати родзинки, попередньо промивши їх в гарячій воді та просушивши.
- Все добре перемішати. Начинка готова.
Формування та смаження: (дивіться відео ↓ внизу)
!!!Ліпитися манники будуть добре до тих пір, доки каша не охолоне! Беремо каші на 2-3 манники і накриваємо каструлю кришкою, щоб зберегти тепло.
- Робочу поверхню щедро посипати борошном.
- Взяти 1 ст.л з верхом каші та сформувати круг.
- Викласти 1 ч.л. сирної начинки.
- Защіпнути як вареник, сформувати в борошні форму котлети.
- На добре розігрітій сковорідці з олією смажимо манники з обидвох боків на середньому вогні до легкої золотистої скоринки.
Добре смакують з вершковим маслом та сметаною!