ПІДЛИВА З ФІЛЕ КАЧКИ

ІНГРЕДІЄНТИ:
- філе качки – 500 г
- цибуля – 1 шт
- борошно – 2 ст.л
- томатний соус – 6 ст.л
- олія чи масло- 3-4 ст.л
- часник – 3 зубці
- вода – 500-600 мл
- спеції та приправи – за смаком
Універсальний простий рецепт приготування підливи з м’яса. Це базовий рецепт, і ви можете змінювати його залежно від того, яке м’ясо використовуєте або які спеції додаєте!
Приготування:
- М’ясо нарізати невеликими брусочками чи просто шматочками.
- На розігріту сковороду з олією викласти шматочки порізаного філе.
- Періодично помішувати. М’ясо інтенсивно почне виділяти сік.
- Тим часом нарізати цибулю півкільцями.
- Коли рідина на сковорідці майже випарується, вкинути нарізану цибулю.
- Додати спеції та приправи за вашим смаком.
- Коли цибуля трішки зарум’яниться, притрусити вміст сковорідки невеличкими порціями борошна і ретельно все перемішати.
- Додати томатний соус, перемішати.
- Влити гарячу або теплу воду, все ретельно перемішати.
- Додати лавровий лист, духмяний перець, спеції та приправи.
- Довести до кипіння, закрити кришкою. Періодично помішуючи на слабкому вогні, готувати 40 хв до готовності м’яса.
- Часник подрібнити чи видавити через прес, додати до підливи.
- Посипати зеленню.
- Ще кілька хвилин і приправа готова!
Готову підливу подавайте до ваших улюблених гарнірів.