СПАГЕТТІ З ВЕРШКОВО-ГРИБНИМ СОУСОМ

ІНГРЕДІЄНТИ
- спагеті – 200 г
- печериці – 200 г
- цибуля – 100 г
- вершки – 150 г
- сіль, перець – за смаком
- зелень
- олія рослинна або масло – 2-3 ст.л
Страва, яку приготувати дуже швидко. Соус вершково грибний ніжний і ароматний, який підійде не тільки до спагеті, але й до ваших улюблених гарнірів.
Приготування вершково грибного соусу:
- Цибулю дрібно нарізати.
- Печериці порізати дрібними пластинками чи кубиками.
- В сковорідці на рослинній олії до легкої золотистості засмажити цибулю.
- Вкинути подрібнені печериці.
- Посолити, поперчити.
- Смажити печериці приблизно 10 хвилин до випаровування зайвої рідини.
- Влити молочні вершки, довести їх до кипіння, помішуючи.
- Посипати зеленню. Вимкнути вогонь.
- Накрити кришкою. Соус готовий.
Приготування спагеті:
- В каструлю з 2 л окропу, вкинути сіль за смаком (≈1 ст.л) та 200 г спагеті.
- Варити спагеті до готовності згідно інструкції на упаковці.
- Відцідити. Можна трішки змазати розтопленим вершковим маслом.
Викласти на тарілку спагеті, зверху вершково грибний соус.
Смачного!