Все своє, все домашнє

Категорії

  • Перші страви
  • Другі страви
  • Салати
  • Запіканки, солона випічка
  • Солодка випічка
  • Десерти, напої
  • Оладки, млинці
  • Рибні страви
  • Закрутки на зиму
  • Різне
@2025
Мої кулінарні сторінки

ВІВСЯНА ГАРБУЗОВА КАША

вівсяна гарбузова каша

ГАРБУЗОВА КАША З ВІВСЯНКОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ (на 2 порції)

  • Гарбуз — 200–250 г
  • Вівсяні пластівці — ½ склянки (≈ 50 г)
  • Молоко або вода — 1–1,5 склянки
  • Вершкове масло — 10–15 г
  • Цукор або мед — за смаком
  • Сіль — щіпка
  • Ваніль або родзинки — за бажанням
Kiddio

Гарбузова каша з вівсянкою  — це ніжна, ароматна страва з гарбуза та вівсяних пластівців, що дарує відчуття домашнього затишку. Має приємний солодкуватий смак, яскравий колір і кремову консистенцію. Ідеальний варіант для корисного та смачного сніданку.

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Гарбуз очистити, нарізати кубиками й відварити у невеликій кількості води до м’якості (10–15 хвилин).
  2. Розім’яти гарбуз у пюре.
  3. Додати молоко (або воду) й довести до кипіння.
  4. Всипати вівсяні пластівці, посолити, додати цукор і варити 5–7 хвилин (до готовності).
  5. Наприкінці додати вершкове масло, корицю чи мед.
  6. Дати настоятися пару хвилин під кришкою.

Подавати гарячою або теплою, посипавши горіхами, насінням чи поливши медом.

Смачного!