СКУМБРІЯ В ГІРЧИЧНО-СМЕТАННОМУ СОУСІ В ДУХОВЦІ

ІНГРЕДІЄНТИ
- скумбрія очищена – 2 шт
- цибуля – 2 шт (100-150 грамів)
- сметана – 2 ст.л
- майонез – 2 ст.л
- соєвий соус – 4 ст.л
- гірчиця – 2 ст.л
- приправа для риби – 1 ч.л
Ніжна скумбрія в соусі запечена в духовці. Сумбрія в сметанно-гірчичному соусі
Приготування:
- Випотрошену, вимиту, висушену скумбрію нарізаємо шматками 3-4 см. Звернути увагу, щоб всередині не залишилося чорної плівки (щоб риба не була гіркою).
- На дно форми для запікання викладаємо порізану півкільцями цибулю.
- Готуємо соус, змішавши до однорідності сметану, майонез, соєвий соус, гірчицю, приправу до риби.
- Шматки скумбрії занурюємо в соус та викладаємо в форму для запікання.
- Соусом, який залишився, поливаємо рибу.
- Запікаємо в духовці 25-30 хв при 180°С
Готову скумбрію викладіть на тарілки, посипте зеленню і подавайте з гарніром за вашим смаком — картоплею, рисом або салатом.
Смачного!