Все своє, все домашнє

Категорії

  • Перші страви
  • Другі страви
  • Салати
  • Запіканки, солона випічка
  • Солодка випічка
  • Десерти, напої
  • Оладки, млинці
  • Рибні страви
  • Закрутки на зиму
  • Різне
@2025
Мої кулінарні сторінки

СКУМБРІЯ В ГІРЧИЧНО-СМЕТАННОМУ СОУСІ В ДУХОВЦІ

підлива з філе качки

Скумбрія в гірчично-сметанному соусі в духовці

ІНГРЕДІЄНТИ

  • скумбрія очищена – 2 шт
  • цибуля – 2 шт (100-150 грамів)
  • сметана – 2 ст.л
  • майонез – 2 ст.л
  • соєвий соус – 4 ст.л
  • гірчиця – 2 ст.л
  • приправа для риби – 1 ч.л

Ніжна скумбрія в соусі запечена в духовці. Сумбрія в сметанно-гірчичному соусі

 

Приготування:

  1. Випотрошену, вимиту, висушену скумбрію нарізаємо шматками 3-4 см. Звернути увагу, щоб всередині не залишилося чорної плівки (щоб риба не була гіркою).
  2. На дно форми для запікання викладаємо порізану півкільцями цибулю.
  3. Готуємо соус, змішавши до однорідності сметану, майонез, соєвий соус, гірчицю, приправу до риби.
  4. Шматки скумбрії занурюємо в соус та викладаємо в форму для запікання.
  5. Соусом, який залишився, поливаємо рибу.
  6. Запікаємо в духовці 25-30 хв при 180°С

Готову скумбрію викладіть на тарілки, посипте зеленню і подавайте з гарніром за вашим смаком — картоплею, рисом або салатом.

Смачного!