ТОВСТОЛОБ В ДУХОВЦІ З ОВОЧАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ
- риба товстолоб – 700 г
- морква – 1 шт
- цибуля – 1 шт
- рослинна олія – 3-4 ст.л
- лимонний сік – 1 ст.л
- сіль – 1 ч.л
- паприка – 1 ч.л
- сухий часник – 1 ч.л
- перець – за смаком
Запечена риба риба товстолоб з овочами в духовці — це смачний і корисний варіант приготування риби. Спробуйте приготувати!
Приготування річкової риби товстолоба на овочевій подушці в духовці:
- Рибу очищуємо від луски, плавників, потрошимо та добре промиваємо. Просушуємо від лишньої вологи серветками.
- Товстолоба порізати порційними шматками.
- Приготувати маринад, змішавши до однорідності рослинну олію, лимонний сік, сіль, паприку, мелений чорний перець та гранульований часник.
- Натерти рибу приготованим маринадом. Залишити на 15-20 хвилин для маринування.
- Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на терці.
- На деко, застелене фольгою чи пергаментним папером викласти цибулю та моркву. Розприділити їх рівномірно. Зверху трішки змазати олією та посолити.
- На овочеву подушку викласти замариновану рибу. Накрити фольгою.
- В розігрітій сковорідці при 180°С запікати 30хв. Фольгу зверху. Запікати ще хвилин 10 до готовності. Коли риба стане м’якою, а риба зверху трохи підрум’яниться, її можна виймати з духовки.
Подавати рибу гарячою з овочами або будь-яким гарніром на ваш смак.
Смачного!