САЛАТ “ФРАНЦУЗЬКИЙ”

ІНГРЕДІЄНТИ
- морква сира – 300 г
- яйця варені – 4 шт
- цибуля – 100-150 г
- яблуко – 2 шт (300 г)
- сир твердий – 100 г
- майонез – 150 г
- сіль, перець за смаком
Салат Французький – легкий та корисний, свіжий салатик без м’яса до вашого щоденното та святкового столу!
ПРИГОТУВАННЯ:
- Цибулю дрібно порізати, викласти в глибоку невеличку посудину та залити окропом та дати постояти так 10-15 хв.
- Зцідити воду з цибулі за допомогою ситечка.
- Сиру моркву почистити та потерти на дрібній терці.
- Яйця зварити, почистити, натерти на дрібній терці.
- Яблука очистити від шкірки та серцевини, потерти на великій терці.
- Формуємо салат на тарілці:
- викласти шар цибулі, трішки змазати майонезом.
- викласти яйця, трішки змазати майонезом, дрібка солі та перцю.
- викласти шар яблук, змазати трішки майонезом.
- викласти шар моркви, трішки посолити та поперчити, змазати шар майонезом.
- зверху натерти сир на дрібній терці.
Прикрасити за бажанням!
Смачного!