Все своє, все домашнє

Категорії

  • Перші страви
  • Другі страви
  • Салати
  • Запіканки, солона випічка
  • Солодка випічка
  • Десерти, напої
  • Оладки, млинці
  • Рибні страви
  • Закрутки на зиму
  • Різне
@2025
Мої кулінарні сторінки

САЛАТ “ФРАНЦУЗЬКИЙ”

салат Французький

Салат Французький

ІНГРЕДІЄНТИ  

  • морква сира – 300 г
  • яйця варені – 4 шт
  • цибуля – 100-150 г
  • яблуко – 2 шт (300 г)
  • сир твердий – 100 г
  • майонез – 150 г
  • сіль, перець за смаком

Салат Французький – легкий та корисний, свіжий салатик без м’яса до вашого щоденното та святкового столу!

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Цибулю дрібно порізати, викласти в глибоку невеличку посудину та залити окропом та дати постояти так 10-15 хв.
  2. Зцідити воду з цибулі за допомогою ситечка.
  3. Сиру моркву почистити та потерти на дрібній терці.
  4. Яйця зварити, почистити, натерти на дрібній терці.
  5. Яблука очистити від шкірки та серцевини, потерти на великій терці.
  6. Формуємо салат на тарілці:
  • викласти шар цибулі, трішки змазати майонезом.
  • викласти яйця, трішки змазати майонезом, дрібка солі та перцю.
  • викласти шар яблук, змазати трішки майонезом.
  • викласти шар моркви, трішки посолити та поперчити, змазати шар майонезом.
  • зверху натерти сир на дрібній терці.

 

Прикрасити за бажанням!

Смачного!