САЛАТ З БУРЯКУ

ІНГРЕДІЄНТИ
- буряк варений – 400 г
- сіль – 0,5 ч.л
- цукор – 1 ч.л
- яблучний оцет ≈ 0,5-1 ч.л
- олія рослинна – 1 ст.л
- гірчиця в зернах – 1 ст.л
- часник ≈ 2-3 зубці
- орегано – 0,5 ч.л
- перець за смаком
- кунжут – 1 ст.л
Приготувати салат з вареного буряка смачно, корисно, швидко!
ПРИГОТУВАННЯ:
- Відварений буряк почистити, потерти на крупній терці.
- Часник видавити через прес.
- Готуємо соус для заправки салату, змішавши до однорідності яблучний оцет, рослинну олію, гірчицю в зернах, часник, орегано, цукор, перець і сіль за смаком.
- Заправити потерртий буряк соусом, добре перемішати.
- Викласти в тарілку, зверху салат посипати підрум’яненим кунжутом.
Смачного!