Все своє, все домашнє

Категорії

  • Перші страви
  • Другі страви
  • Салати
  • Запіканки, солона випічка
  • Солодка випічка
  • Десерти, напої
  • Оладки, млинці
  • Рибні страви
  • Закрутки на зиму
  • Різне
@2025
Мої кулінарні сторінки

САЛАТ З БУРЯКУ

салат з буряку

Салат з червоного буряку

ІНГРЕДІЄНТИ  

  • буряк варений – 400 г
  • сіль – 0,5 ч.л
  • цукор – 1 ч.л
  • яблучний оцет ≈ 0,5-1 ч.л
  • олія рослинна – 1 ст.л
  • гірчиця в зернах – 1 ст.л
  • часник ≈ 2-3 зубці
  • орегано – 0,5 ч.л
  • перець за смаком
  • кунжут – 1 ст.л

Приготувати салат з вареного буряка смачно, корисно, швидко!

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Відварений буряк почистити, потерти на крупній терці.
  2. Часник видавити через прес.
  3. Готуємо соус для заправки салату, змішавши до однорідності яблучний оцет, рослинну олію, гірчицю в зернах, часник, орегано, цукор, перець і сіль за смаком.
  4. Заправити потерртий буряк соусом, добре перемішати.
  5. Викласти в тарілку, зверху салат посипати підрум’яненим кунжутом.

Смачного!