ЗАПІКАНКА З МОЛОДОЇ КАПУСТИ

Інгредієнти
- Капуста молода – 500 г
- Пучок зеленої цибулі
- Яйця – 4 шт
- Борошно – 50 г
- Кукурудзяний крохмаль – 1 ст.л
- Розпушувач тіста – 0,5 ч.л
- Сметана – 5 ст.л
- Майонез – 3 ст.л
- Сир твердий – 100-150 г
- Сіль, перець – за смаком
- Приправи за смаком
Пиріг з молодої капусти в духовці. Ніжна, соковита та корисна запіканка
Приготування:
- В посудині змішати яйця, сметану, майонез
- Всипаємо приготовану суміш сипучих: борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач тіста, перець, приправи, сіль (при потребі)
- Тісто має бути як густа сметана
- Капусту дрібно нашаткувати
- Дрібно нарізати пучок зеленої цибулі
- Змішати капусту з цибулею, посолити
- В змазану форму (Ø≈22-24 см) викласти половину капусти
- Капусту змазати половиною тіста
- Викласти решту капусти
- Змазати капусту рештою тіста
- Зверху посипати тертим сиром
- Випікаємо в розігрітій духовці при 180 °С на протязі 40 -50 хв
- Охолодити, нарізати на порції. Можна смакувати і гарячою.
- Смачно з сметаною та соусами
СМАЧНОГО!